Què fem

Secció de muntanya

És aquí o­n la pràctica de les formes d’excursionisme és més diversa. Secció a la qual accedeixen tots els socis pel sol fet de ser-ho. Totes les edats hi tenen lloc i tant les sortides familiars com les travesses o els campaments s’entrellacen en un ambient de companyonia, cordialitat i assesorament.

Secció d’escalada i alta muntanya

Secció a o­n s’uneixen la pràctica i la técnica per a fer possible grans fites esportives, expedicions, sortides de caire aventurer, etc… Oberta a tots els socis majors de setze anys, ofereix la posibilitat d’apendre o perfeccionar activitas com l’escalada, ja sigui clàssica o esportiva, l’alta muntanya hivernal, l’espeleologia, l’alpinisme, les grans travesses pirinenques i qualsevol tipus d’activitat muntanyenca que no malmeti el medi natural.

Nucli d’esqui

Quan arriba l’hivern i les muntanyes queden ben nevades, els qui esquien comencen a sommiar en meravellosos descensos per indrets o­n potser a l’estiu han passat caminant. L’esqui de fons, de travessia o de qualsevol altre modalitat ens possibilita viure i gaudir una part de la muntanya d’una manera molt particular. Conscients de tot el que significa l’esqui, la nostra finalitat és introduir aquest esport com una nova vessant de la muntanya.

Altres activitats

La UESMAP organitza cada any la Travessa de Montserrat “Toni Moreno” i el ral.li fotogràfic “Joan Ramon Buil”, i forma part de les entitats que preparen la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya al Centre Cultural la Farinera del Clot.

Deixa un comentari